ACTUEEL

Crowdfunding reis Albert

10-okt-2019 Wij willen graag aandacht vragen voor de volgende oproep met betrekking tot financiële steun voor de reiskosten van onze geweldige Senegalese counterpart Albert Dely Faye. Het zou fantastisch zijn als jullie kunnen helpen en en elke bijdrage wordt gewaardeerd!

Promotie Almut Schlaich!

08-okt-2019 Wij zijn supertrots om te kunnen delen dat op vrijdag 11 oktober collega Almut Schlaich promoveert aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij verdedigt dan haar proefschrift “Migrants in double jeopardy – Ecology of Montagu’s Harriers on breeding and wintering grounds”.

AGENDA


Het mini-symposium vanochtend ter gelegenheid van collega Almut Schlaich haar promotie (PhD) was meer dan een succes! Concensus is dat trekvogels jaarrond bestudeerd moeten worden op alle plekken waar ze thuis zijn. Nu op naar de verdediging van haar proefschrift! https://t.co/UCGVj9cGHS grauwekiek photo

GRAUWE KIEKENDIEF - KENNISCENTRUM AKKERVOGELS

Grauwe Kiekendief – Kenniscentrum Akkervogels (GKA) is een kennisorganisatie op het gebied van de bescherming van akkervogels en natuurbeheer in agrarisch gebied met een nationaal en internationaal netwerk. Kennis over de ecologie van de soort vormt de basis voor een jaarronde bescherming. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan onze organisatie.