Even voorstellen…

door Harm Jan Kiewiet

Sinds 1 september jl. ben ik als projectondersteuner/-coördinator werkzaam voor onze stichting. Ik heb veel ervaring in administratieve functies maar sinds een aantal jaren doe ik hele andere dingen. Zo werk ik in twee biologische winkels. En in mijn vrije tijd vogel ik graag waarbij ik ook diverse werkzaamheden voor onze stichting doe. Dat blijf ik natuurlijk gewoon doen, terwijl ik me nu ook beroepsmatig inzet voor de grauwe kiekendief en andere akkervogels. Zo is het een leuke mix van kantoorwerk, veldwerk en winkelwerk. Waarbij het kantoorwerk ook nog eens op een mooie locatie is, namelijk de molen Edens in Winschoten, de stad waar ik ben geboren en opgegroeid.

Waarbij het kantoorwerk ook nog eens op een mooie locatie is, namelijk de molen Edens in Winschoten