30 Maart 2019: Informatie- en praktijkochtend Akkervogeltelling

30-mrt-2019 info- en praktijkochtend Akkervogeltelling te Muntendam.

De start van een nieuw telseizoen akkervogels staat weer voor de deur. In Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Noord-Holland, Overijssel, Zuid-Holland en in Vlaanderen en Frankrijk gaan vrijwilligers en medewerkers het veld weer in om volgens de punttelmethode Meetnest Agrarische Soorten vogels in kaart te brengen. Help jij ook mee?

Het is belangrijk bij te houden hoe de aantallen akkervogels zich ontwikkelen. Dit is nodig om te zien wat de veranderingen in de landbouw zoals bijvoorbeeld de komst van natuurmaatregelen of veranderende werkwijze doen met de stand van akkervogels. Daarvoor is het nodig in veel gebieden langjarig en systematisch te tellen.

Voor de start van het akkervogeltelseizoen organiseren wij een info- en praktijkochtend in Muntendam (GR) voor nieuwe tellers, onze vaste tellers en andere geïnteresseerden. Je bent dan van harte welkom! Graag wel van tevoren even aanmelden.Voor meer info en/of om je aan te melden voor de bijeenkomst en/of als nieuwe teller neem dan contact op met Madeleine Postma:
madeleine.postma(at)grauwekiekendief.nl of bel 06-29269978