Crowdfunding reis Albert

Update: DOEL BEREIKT We kunnen met jullie bijdragen de kosten voor de reis van onze Senegalese counterpart Albert Dely Faye betalen. Hij heeft ons altijd geholpen tijdens de expedities naar Senegal en dankzij jullie hulp doen we zo iets voor hem terug. Duizendkieken dank!

Albert was ter gelegenheid van Almut Schlaich haar promotie op 11 oktober in Nederland. Het feest werd nog groter toen wij – met veel dank aan Vogelbescherming Nederland – hem een tweedehands telescoop konden aanbieden! Op deze manier kan de telescoop beginnen aan zijn tweede jeugd in Afrika en geeft het Albert de mogelijkheid om bijvoorbeeld slaapplaatsen van kiekendieven en hun gedrag in meer detail te observeren.

Zo kan een oude verrekijker of telescoop die anders bij iemand in de kast ligt te rusten, dus toch weer een heleboel vogels voor de lens krijgen. Mocht je nou meteen denken aan jouw eigen gepensioneerde kijker die verruild is voor een jonger exemplaar, dan is Vogelbescherming Nederland meer dan blij om deze te ontvangen en door te geven aan iemand die deze goed kan gebruiken. Zie hiervoor ‘Kijkers voor kijkers‘.

Wij willen graag aandacht vragen voor de volgende oproep met betrekking tot financiële steun voor de reiskosten van onze geweldige Senegalese counterpart Albert Dely Faye. Het zou fantastisch zijn als jullie kunnen helpen en elke bijdrage wordt gewaardeerd!