Grauwe Kiekendief - Kenniscentrum Akkervogels GKA is een kennisorganisatie op het gebied van de bescherming van akkervogels en natuurbeheer in agrarisch gebied met een nationaal en internationaal netwerk.

ACTUEEL

Landelijke Dag Sovon 2020

28-nov-2020 Voor de digitale Landelijke Dag van Sovon, delen collega's van Grauwe Kiekendief - Kenniscentrum Akkervogels hun leukste ervaringen uit het veld tijdens onderzoek of beschermingswerkzaamheden van afgelopen jaar. Lees hier alles!

Vacature Databasebouwer/-beheerder

Wij hebben meer dan dertig zeer gevarieerde projecten lopen. Binnen deze projecten wordt een brede scala aan verschillende data verzameld, van ringgegevens en terugmeldingen tot nestgegevens, wintervogeltellingen en zenderdata. Voor het opzetten en beheren van databanken zoeken wij ter aanvulling op ons bevlogen team een enthousiaste nieuwe collega.

AGENDA


Grauwe kiekendieven Henning en Menno hebben contact gemaakt vanuit het overwinteringsgebied! Henning zit in Niger terwijl Menno in Mali verblijft, één nacht doorbracht hij in hetzelfde wintergebied als bruine kiekendief Josef in 2019.

https://t.co/2uLtv494US

Foto: Luise Boldt https://t.co/sR5g7471F5
grauwekiek photo

GRAUWE KIEKENDIEF - KENNISCENTRUM AKKERVOGELS

Grauwe Kiekendief – Kenniscentrum Akkervogels (GKA) is een kennisorganisatie op het gebied van de bescherming van akkervogels en natuurbeheer in agrarisch gebied met een nationaal en internationaal netwerk. Kennis over de ecologie van de soort vormt de basis voor een jaarronde bescherming. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan onze organisatie.