ACTUEEL

Aftrap natuurinclusieve landbouw pilot Midwolder Bouwten

12-feb-2020 De natuurinclusieve landbouw pilot op de Midwolder Bouwten bij de Ennemaborg in de provincie Groningen is officieel gestart met de ondertekening van de pachtovereenkomst tussen Groninger Landschap en pachters én broers Adri en Jan Boonman.

Maak kennis met gezenderde ruigpootbuizerd Robbin

10-feb-2020 Afgelopen weekend keken we met vijf mensen al uren naar lege netten en volle velden met muizen en buizerds. Totdat er ’s middag tegen 3 uur ineens meerdere ruigpootbuizerds langs kwamen. De spanning liep in hoog tempo op.

AGENDA


We zijn blij en trots om partner te mogen zijn in deze natuurinclusieve landbouw pilot! https://t.co/Ot9gNAN1gD
grauwekiek photo
marco glastra @marcoglastra
Pilot natuurinclusieve landbouw op de Midwolder Bouwten bij de Ennemaborg nu officieel van start door ondertekening van pachtovereenkomst met Maatschap Boonman!
Mooie samenwerking tussen zeven partners, ondersteund door @NPGroningen en Regio Deal van @minlnv en @provgroningen https://t.co/62gvF2TlCU

GRAUWE KIEKENDIEF - KENNISCENTRUM AKKERVOGELS

Grauwe Kiekendief – Kenniscentrum Akkervogels (GKA) is een kennisorganisatie op het gebied van de bescherming van akkervogels en natuurbeheer in agrarisch gebied met een nationaal en internationaal netwerk. Kennis over de ecologie van de soort vormt de basis voor een jaarronde bescherming. Vrijwilligers leveren een belangrijke bijdrage aan onze organisatie.